Cosmin Tiploiu

Cosmin Tiploiu

Doelgroep: volwassenen

Sinds ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in hoe de wereld om mij heen functioneerde, maar tegelijkertijd had ik een grote interesse in de innerlijke wereld, de wereld van gevoelens, gedachten en visioenen.

Dat bracht me op zoek naar antwoorden over leven, dood, interacties tussen mensen, wat ons wordt opgelegd en wat gecodeerd is in onze persoonlijkheid. Dus ik heb op zoveel mogelijk gebieden gelezen, gestudeerd en ervaren, maar ik was het meest gepassioneerd door de psyche, de plaats waar alles wat we voelen, zien of denken gebeurt.

Daarnaast merkte ik dat ik bij mensen kwaliteiten zie die ze negeren of niet kennen en dat ik de kracht heb om ze naar de oppervlakte te brengen zodat ze ze zelf kunnen herkennen.

Nu, na jaren van kennis en zelfkennis, merk ik in het werken met verschillende mensen dat, hoewel we hetzelfde zijn, er geen algemene formule is om mentale problemen op te lossen, dat hoewel we allemaal prikkels voelen, denken en interpreteren, de reacties en innerlijke processen zijn voor elke persoon anders, zelfs als de sociale omstandigheden vergelijkbaar zijn. Volgens dit is mijn therapeutische benadering aangepast aan de behoeften en vereisten van elk van mijn klanten om aan het licht te brengen wat verborgen is en zo de verschillende omstandigheden op te lossen die kunnen leiden tot een betere kwaliteit van leven.