Gretel Geerts

Gretel Geerts

Doelgroep: kinderen, (aanstaande) ouders en volwassenen

Ik ben geboren in Turnhout. Ik groeide op in Meersel-Dreef, een landelijk dorpje in de Noorderkempen, te midden van veel groen en speelruimte. Samen met mijn West-Vlaamse partner en 2 kinderen woon ik sinds 1997 in Brugge.   

Ik ben als mindfulness begeleider werkzaam in De Vee en in mijn eigen onderneming.  Opgroeien, opvoeden en ontwikkeling zijn al heel mijn leven een passie. Elke ontmoeting met ouders en kinderen betekent voor mij een zoektocht naar afstemming tussen het uniek zijn van elk individu en zijn/haar context.

Na 20 jaar professionele ervaring als klinisch (kinder)psycholoog-systeemtherapeut, specialiseerde ik mij om kinderen, (aanstaande) ouders en volwassenen te begeleiden in het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden, om veerkrachtiger om te gaan met de uitdagingen van het dagelijkse (samen) leven.  Ik inspireer mensen graag om meer rust, vertrouwen, plezier en minder stress te ervaren te midden van een snel evoluerende, vaak als druk, veeleisend of beangstigend ervaren samenleving.      

Ik hou van de afwisseling van methodieken en ben nieuwsgierig naar diverse invalshoeken om uidagingen in ons leven te benaderen. Ook in mijn blijvende vorming en opleiding integreer ik graag waardevolle elementen uit diverse wetenschappelijke kaders. Ik geloof in de kracht van vertragen,  ont-moeten, (lichaams)bewustzijn, (preventieve) gezondheid en natuur. 

Een greep uit mijn opleidingen: Master Klinische Psychologie, optie Kind, Jeugd, Gezin (K.U. Leuven), Postgraduaat Familie- en Systeempsychotherapie (I.P.R.R.), Kindertrainer Mindfulness en Mindful Opvoeden (KiddyMinds vzw,), Basisopleiding Mindfulness trainer (See True./IAM)

Mijn erkenningsnummer bij de psychologencommissie is  732103971 – Visum Klinisch Psycholoog FOD: 328411.

Aanbod van Gretel: klik hier