KINDER- EN JONGERENTEAM

Esther Cornelis

Doelgroep: kinderen, jongeren en hun ouders

Master klinische psychologie (universiteit Gent). Practitioner oplossingsgericht werken in pedagogiek, begeleiding en coaching (2018-2019). Permanente vorming d.m.v. diverse workshops. Vanaf 2019 opleiding oplossingsgerichte psychotherapie. Mijn erkenningsnummer bij de Psychologencommissie van de Belgische Federatie voor Psychologen is 922118599. Ik heb ervaring in het CLB, creatieve werkvormen, sector welzijn en het buitengewoon onderwijs. Naast de Veer werk ik voor Konekti, waarbinnen ik gezinnen begeleid aan huis. Als psycholoog werk ik met kinderen en jongeren rond diverse problematieken. Ouders zijn de expert over hun kind, en hebben een belangrijke plaats in het traject. Ik maak gebruik van technieken uit verschillende (wetenschappelijk onderbouwde) denkkaders. De wensen en waarden van het gezin zijn de leidraad van de begeleiding. Op deze manier is deze telkens uniek en op maat. Therapie kan in het Nederlands of Engels, Frans in beperkte mate.

esther.cornelis@deveer.be

0474/257244

Veerle Vrancken

Doelgroep: kinderen, jongeren en volwassenen

Licentiaat/master in de psychologie (K.U.Leuven 1988-1992). Postgraduaat in ontwikkelingsbegeleiding, ouderbegeleiding en opvoedings-ondersteuning (Interactie-academie Antwerpen, 1999 -2001). Postgraduaat integratieve opleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie  (Universiteit Antwerpen, 2015-2019). Mijn erkenningsnummer bij de Psychologencommissie van de Belgische Federatie voor Psychologen is 702109594. Ik ben geboren in Lommel in 1970 en woon al meer dan 20 jaar in Brugge. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk sinds 1995 in het Centrum voor Ambulante Revalidatie in Roeselare. Professioneel school ik me regelmatig en intensief bij. Ik kijk daarbij ruim en combineer verschillende visies en technieken. Ik werk graag met diverse doelgroepen. Ik hou van de uitdaging om samen op zoek te gaan naar groei, verandering en verdieping.

veerle.vrancken@deveer.be

tel:0474664462