Gistelsesteenweg 416, 8200 Brugge, België

Meer info

mailto:info@deveer.be tel:0474664462

Adres: Gistelsesteenweg 416/1, 8200 Sint-Andries Brugge

Openingsuren: maandag – zaterdag 08u30-21u00. Er wordt gewerkt op afspraak.

Je kan rechtstreeks een afspraak maken met één van onze therapeuten. Je kan ook contact opnemen met de coördinator, Veerle Vrancken. Deze zal de aanmelding dan doorgeven aan de geschikte collega. De contactgegevens vind je onder ‘team’ en ‘coördinatie’.

Er wordt eerst een intake gepland waarin de cliënt en de therapeut de aanmeldingsvraag bekijken en verder uitwerken. Hiervoor wordt meestal een uur voorzien. Op het einde van dit gesprek wordt afgesproken wat er verder nodig is. Dit kan een belevingsonderzoek zijn, een verder gesprek, contact opnemen met verwijzers en/of andere hulpverleners,… Dit altijd in samenspraak met de client.

De kostprijs van een sessie ligt – afhankelijk van de therapeut en de duur van een sessie – tussen de €45 en €70. De mutualiteit voorziet hierbij vaak een tussenkomst. Deze is verschillend bij elke mutualiteit en is ook afhankelijk van het statuut van de betrokken therapeut. Voor meer informatie kan je terecht bij jouw mutualiteit of bij onze coördinator, Veerle Vrancken.