Veerle Vrancken

Veerle Vrancken

Doelgroep: kinderen, jongeren en volwassenen

Ik ben geboren in Lommel in 1970 en woon al meer dan 30 jaar in Brugge. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Naast therapeut en coördinator van de Veer werk ik ook in het Centrum Ambulante Revalidatie in Roeselare.

Professioneel school ik me regelmatig en intensief bij. Ik kijk daarbij ruim en combineer verschillende visies en technieken. Ik werk graag met diverse doelgroepen. Ik hou van de uitdaging om samen op zoek te gaan naar groei, verandering en verdieping.

Ik coördineer met veel plezier de werking in de Veer. Daarnaast zet ik me in als therapeut in het kinderen- en jongerenteam. Ik hou van de uitgebreide spelkamer. Ik begeleid ook volwassenen en specialiseer me daarbij vooral in faalangst, identiteit en psychosomatische klachten.

Opleidingen: Licentiaat/master in de psychologie (K.U.Leuven 1988-1992). Postgraduaat in ontwikkelingsbegeleiding, ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning (Interactie-academie Antwerpen, 1999 -2001). Postgraduaat integratieve opleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie (Universiteit Antwerpen, 2015-2019).

Mijn erkenningsnummer bij de Psychologencommissie is 702109594. Mijn visumnummer is 265207.